MCD 30 år markeres i Skovpallionen
Offentliggjort af web-thrall d. 05-09-2015 11:21:30
MCD revival 30 år - tur til Skovpavillonen i EbeltoftStart Mini'en op og tag familien/venner med på hyggetur til det smukke Mols, hvor vi i bestyrelsen på opfordring fra flere af klubbens medlemmer har sat rammen for et uformelt besøg til det gamle traktørsted Skovpavillonen i Ebeltoft.

Det var her man i samme week-end for 30 år siden midt ude i skoven organiserede Mini Club Denmarks første træf efter klubbens stiftende generalforsamling i maj 1985.
Stedet ejes og drives i dag af motorcykelklubben Humle MC, og man har herfra velvilligt lovet at åbne dørene for salg af vand/øl. Det vil være festligt om også motorcykelklubbens medlemmer kan huske 30 år tilbage og vi vil få lejlighed til at dele lidt anekdoter. Humle MC's hjemmesideTag evt. frokostkurven med og nyd den medbragte mad ved stedets bord/bænkesæt.
Efter opholdet ved Skovpavillonen kører vi fællestur til Sletterhage fyr på Helgenæs.
Vi vil befinde os i centrale dele af Nationalpark Mols Bjerge og Helgenæs vil bestemt også byde på en god oplevelse. Nationalparkens hjemmesidePak bilen og få lejlighed til at nyde en af de snart sidste køreture i denne sæson.

Dato: Søndag den 20. september 2015
Mødetid: kl. 13.00
Sted: Skovpavillonen (SatNav -> Skovalleen 1, 8400 Ebeltoft) Se kort her
Ophold 1 - 1½ time
Medbring evt. frokost-/udflugtskurv
Øl vand kan købes på stedet
Ingen tilmelding, man møder bare op!