Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
Opdatering til vintertræf


Slutspurten er nu sat ind i planlægningen af Vintertræffet, og der meldes om god tilmelding.

Det er blandt andet lykkedes, at få samlet de fleste af teamdeltagerne fra det berømte daværende racing team, som i perioden 1964 - 1966 kørte mini'er i KAC Racing Team. Vi glæder os til at møde Jan Heggov, Ove Scharff, John Lundberg, Per Nielsen og Åge Olesen, samt Erik Høyer som senere var med i det fortsættende HSL Racing Team. Poul Heichendorf har også lovet at kigge forbi - og vi husker ham fra bla. Team Austin Mini tiden, hvor han fik Erik Høyers biler til at yde deres ypperste.

Der vil desuden også deltage en del mini kørere, der den dag i dag fortsat benytter minien, men nu til Historisk Motor Sport. Vi tror på en ægte god hyggedag, så meld dig til, så længe der er ledige pladser.

Klik venligst her for at downloade invitationen med fuldt program m.v.
Vikingetræf og DMM 2014


Tilmelding er nu åben til Vikingetræf og Danish Mini Meeting 2014!


Du kan tilmelde dig her og vi vil anbefale, at du følger træffet på Facebook, hvis du har mulighed for det.
Vintertræf 2014
BegivenhedDen 8. februar afholder Mini Club Denmark sit årlige vintertræf. Denne gang foregår det på Sjælland, nærmere bestemt på Sommers Automobil Museum i Nærum.

Klik her for at downloade invitationen med fuldt program m.v.


3/1-14: Der var en fejl i invitationen mht. dato for sidste tilmelding til rundvisning. Det er nu rettet.
Glædelig Jul

Inaktive brugere - del 2
HjemmesideI går blev der sendt mails ud til de mange inaktive brugere, der er på hjemmesiden. Mailen indeholder lidt information om, at man ikke været logget på i 450 dage eller mere samt et link til nem genaktivering.

Nogle af jer har været så venlige at svare på mailen, og det er jo dejligt. Men det er ikke noget, der forventes. Men tak alligevel!

Endvidere havde oprydningen en uventet bonus, da det viste sig, at der var en del af disse inaktive brugere, som ganske enkelt havde ikke-eksisterende mail adresser eller hvor der ikke var en rigtig person i den anden ende.

Vi håber på fortsat forståelse for denne oprydning og takker for jeres samarbejde.
Inaktive brugere
HjemmesideVigtigt: Den 9. november vil jeg fjerne en del brugere, som er markerede som inaktive på hjemmesiden. Dette er primært som en del af lidt oprydning i databasen, men også for at frigøre brugernavne (som er unikke) til brug for andre og nye brugere af hjemmesiden.

Med inaktive forstås en bruger, som ikke har været logget på hjemmesiden i 450 dage!

Har du en mistanke om, at din bruger er inaktiv, så er det derfor vigtigt, at du logger på med din inaktive bruger inden den 9. november såfremt du ikke ønsker at den bliver slettet. Derved markeres den nemlig som aktiv igen og fritages for sletning.

Man er naturligvis altid velkommen til igen at oprette en bruger hvis den bliver slettet.

Og husk: En bruger på hjemmesiden er ikke knyttet til ens medlemskab af klubben! Du forbliver medlem af klubben selvom din bruger måske bliver slettet.

Hvis du har spørgsmål af nogen som helst art til denne proces, så tøv endelig ikke med at sende mig en mail til denne adresse.

Med venlig hilsen

Christian N. Hansen
webmaster Mini Club Denmark
Bilmesse i Fredericia
BegivenhedSom nogle af jer måske har erfaret, blandt andet igennem Mini Nyt, så er Mini Club Denmark mere eller mindre fast udstiller på Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia fra og med i år.

Det er en stand, som vi deler med Morris Minor Klubben, og vi er derfor at finde i den store Hal A. Da vi deles om standen, så er der ikke plads til mere en 2 Minier, men vi viser flaget og står klar til at få en god snak med de besøgende. Vil du i øvrigt gerne have din Mini med på standen - husk, den skal være til salg - så tag fat i os på vores fælles mail adresse eller tag kontakt til et bestyrelsesmedlem.

Messen finder sted i weekenden 19-20 oktober 2013, og plejer at være et sandt mekka af flotte, gamle biler, reservedele og kræmmermarked. I skal i hvert fald være så hjertelig velkommen på vores stand!

Læs mere om messen enten på Facebook eller på deres egen hjemmeside.


Natorienteringsløb på Stevns
Begivenhed!!!!!! AFLYST PGA. FOR FÅ TILMELDINGER !!!!!!


Mini Club Denmark v/Jens Rasmussen og Kim Schmidt har arrangeret et natorienteringsløb på Stevns d. 28 september 2013. Som de skriver i invitationen "Bilorientering - den rigtige måde at begynde på, for den der kan lide konkurrence i bil, men ikke rigtig race."

Klik her for at læse invitationen!

Red.: Ovenstående invitation er blevet udskiftet med en nyere udgave d. 3/9-13. Vi kan i øvrigt informere om, at tilmeldingsfristen er d. 14/9-13
Billeder fra DMM 2013
BegivenhedDanish Mini Meeting 2013 og Mini Klub Sjællands 10 års fødselsdag er netop veloverstået! Det var en fantastisk weekend med et endnu mere fantastisk fremmøde! Vi nåede op på 76 Minier og det er vist nok rekord! Herfra skal der lyde en kæmpe tak til folkene fra MKS som udviste stor entusiasme, kreativitet og engagement i forbindelse med planlægning og afvikling af træffet. Vejret var godt og humøret højt hos deltagerne. Og sidst men ikke mindst, så er det dejligt at se så mange flotte Minier!

Som altid modtager vi gerne billeder fra træffet, hvis du/i har lyst til at bidrage til albummet. Indtil da må i tage til takke med de billeder som jeg (webmasteren) har taget. De kan findes i vores foto galleri eller ved at klikke lige her. God fornøjelse og fortsat god sommer!
Danish Mini Meeting 2013
BegivenhedDet er nok ikke undgået jeres opmærksomhed, men her er alligevel en venlig påmindelse om, at Mini Klub Sjælland og Mini Club Denmark afholder Danish Mini Meeting i august! Mini Klub Sjælland har sat alle sejl til for at gøre dette træf helt fantastisk, da de jo også markerer deres 10 års fødselsdag. Det bliver en super god weekend med masser af hygge, sjov og flotte Minier! Vi ses!>>>>>>> Besøg DMM's hjemmeside for tilmelding m.m.<<<<<<<Nye billeder i galleriet
HjemmesideSæsonen er godt i gang! Klubben har afholdt sin udstilling i Fredericia, generalforsamling og deltaget i IMM i Italien. Vi har taget nogle billeder til arrangementerne og de kan som sædvanlig findes i vores foto galleri. Husk, i er altid meget velkommen til at sende os billeder fra andre Mini træf eller oprette jeres egne fotoalbums i vores bruger galleri (kræver at du har oprettet en bruger på hjemmesiden).

Find de nye foto albums i foto galleriet eller via de direkte links herunder:

Billeder fra udstilling i Fredericia
Billeder fra generalforsamling
Billeder fra IMM 2013 i Italien

God fornøjelse!

Fra Bestyrelsen: Til sidst skal lige tilføjes, at planerne om at afholde Modificeret Mini Meeting d. 15/6 ikke bliver til noget pga. for få tilmeldinger. Vi beklager at måtte aflyse arrangementet, men ser desværre ingen anden udvej.
Annonce