Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
Vikingetræf / Danish Mini Meeting

Billede af Daniel van Acker

Det er ikke for sent at tilmelde sig årets største Mini træf i form af et kombineret Danish Mini Meeting og Vikingetræf! Endnu. Men du skal skynde dig. Tilmeldingerne lukker fredag d. 11. Juli. Så skynd dig over på Grænseegnens Mini Club's hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig.

Vel mødt!
Mini efterlyses!
Set på Facebook.

Mini efterlyses!

"Jeg beder alle mine FB venner om hjælp. Min bil - en Mini Cooper - er natten til mandag blevet stjålet fra en parkeringsplads på Vestre Stationsvej, 5000 Odense C. Nummerplade: AL 39 180. Den er let genkendelig, farven er flaskegrøn og med hvidt tag, 2 tynde hvide striber langs siden, og udbyggede glasfiber skærme, og sideruden i højre dør mangler højest sandssynligt. Jeg håber alle vil dele dette opslag, og hjælpe med at finde min bil igen.

Al henvendelse skal enten ske til politiet på 6614 1448, via mail (jonasbgolf@hotmail.com) eller gennem privat besked her på Facebook
."

Red. 25/6-14: Politiet har fundet bilen i Otterup! Ejeren er naturligvis meget glad og takker for alle der har hjulpet med at dele efterlysningen.
Jelshøjs Hjørne!
HjemmesideSå er vi klar med vores tekniske ekspert Jelshøj og hans første artikel, i den dertil indrettede sektion af vores forum, som ganske logisk kaldes "Jelshøjs Hjørne"!

Jelshøj vil løbende skrive artikler om løst og fast som har at gøre med Minien. Den første artikel, han har skrevet, drejer sig om de ting, man skal holde øje med som førstegangs køber af en Mini. Du kan finde artiklen "Køb af Mini" i "Jelshøjs Hjørne" ved at klikke her.

Udover at skrive artikler, hvor han deler ud af sin store tekniske viden, så vil i også opleve, at han vil prøve at hjælpe jer med de tekniske spørgsmål i stiller i vores Brevkasse.

Så skynd dig at tage et kig, du kan kun risikere at blive lidt klogere! :)
International Mini Meeting 2014
International Mini Meeting 2014 i Kent, England nærmer sig! Og der er rigtig mange danskere, som tager derover. Per V. Rasmussen og Christian Paw Rolland fra klubbens bestyrelse har allerede samlet en pæn liste med navne, så vi kan komme til at bo i samme lejr. Hvis du planlægger at tage derover og gerne vil bo i dansker lejren, så tag endelig fat i en af de to herrer og giv besked om hvornår, hvordan og hvor mange i kommer. Per og Christians kontakt information kan findes på denne side.

I tillæg kan i øvrigt nævnes, at folkene som står for at arrangere IMM i år, har udvidet billet salget til d. 22. Juni. Det betyder ikke, at man ikke kan købe adgang til træffet efter denne dato, men blot, at man ikke er garanteret alle de goder, som ellers er inkluderet. Læs eventuelt mere på deres hjemmeside eller Facebook side.
Billeder fra generalforsamlingen
BegivenhedTil de nysgerrige, så er der hermed lagt billeder op i vores Foto Galleri fra den nyligt overståede generalforsamling. Har du nogle billeder derfra (eller en anden Mini begivenhed), som du har lyst til at dele med os andre, så tøv endelig ikke med at tage fat i webmasteren! :)
Lidt til lokalklubberne
HjemmesideI vores forum er der nu mulighed for, at i ude i lokalklubberne, kan skrive i en reserveret del af forummet.

Undertegnede har vurderet, at det måske kunne være nyttigt for jer at have et sub-forum, hvor i kan henvende jer til medlemmerne om relevante nyheder for dem. Det kunne eksempelvis være nyhed omkring et forestående møde eller lignende.

Såfremt i ønsker andre emner i sub-forummet end Generelt og Nyheder, eller et dedikeret sub-forum til netop jeres lokalklub, så henvend jer til mig og vi kan kigge på mulighederne. Bare sig til, det er hurtigt ordnet :-)

Med venlig hilsen
Christian, webmaster


Generalforsamling 2014
BegivenhedVi minder om, at klubben afholder sin årlige generalforsamling den 3. Maj 2014. Vi håber at se en masse medlemmer og ligeså mange flotte Minier til en god og hyggelig dag i det nordjyske!

Program, dagsorden m.v. kan læses her eller i seneste Mini Nyt.

Billeder fra nogle af de tidligere forsamlinger kan ses i vores Foto Galleri.
Youtube videoer
HjemmesideVi har jo en sektion her på hjemmesiden med et par videoer fra Youtube.

Men der kunne jo godt være mange flere! :) Her tænker vi selvfølgelig specielt på Mini relaterede videoer med en dansk vinkel.

Hvis du har en god Mini video liggende på Youtube eller blot har set nogle gode af slagsen, så ville vi sætte stor pris på at få besked om det. Det kunne jo være rart med lidt flere gode danske, Mini videoer samlet på ét sted, så at sige :)

Send en mail til webmaster@miniclubdk.dk eller skriv i kommentar feltet til denne nyhed.

RED. 28/4-14: Video galleriet er siden ovenstående blev skrevet, blevet opdateret så det nu fungerer på samme måde som foto galleriet. Linket til videoerne ligger stadig i menuen til venstre, men hedder nu "Youtube Video Galleri". Vi modtager stadig gerne forslag til videoer. Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular til dine forslag.

På forhånd tak og med venlig hilsen
Christian, webmaster
Mini Nyt

Husk kontingentbetaling senest den 15. marts. Girokortet sidder på omslaget til det seneste Mini Nyt, og på bagsiden er der en annonce for REC Watches, som er dækket en smule af postvæsenets stregkode – den kan nemt fjernes forsigtigt ligesom hele omslaget kan – når kontingentet er betalt.

Med venlig hilsen
Kassereren og Bladredaktøren
Billeder fra vintertræf
Vores bladredaktør Peter Mikkelsen har været så venlig at dele sine billeder med os som han har taget til det nyligt overståede vintertræf. Du kan som sædvanlig finde dem i vores Foto Galleri eller direkte ved at klikke her .
Bilmesse & Brugtmarked
Grænseegens Mini Club har været så venlige at minde os om, at de igen i år er at finde på den kommende Bilmesse & Brugtmarked i Messe C, Fredericia.

Læs mere i vores Kalender.
Annonce