Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
Gæstebogen er blevet fjernet
Jeg er desværre blevet nødt til at fjerne gæstebogen her på hjemmesiden, da jeg dagligt sidder og fjerner spam indlæg i den. Og de er bestemt ikke stuerene, og ikke noget for børn eller sarte sjæle. Der er for meget administrativt bøvl i det, og indtil jeg finder en anden løsning, så må i undvære gæstenbogen. Jeg beklager det overfor de venlige sjæle som har været så rare at lave sobre og positive indlæg i den.
Mange tak for billederne!
Vi har nu modtaget en del gode billeder hen over julen og nytåret til brug til vores 2008 kalender. Vi går straks igang med at udvælge de 4 billeder som skal bruges og medlemmer af klubben vil få kalenderen tilsendt hurtigst muligt.

Mange tak for alle henvendelserne og godt nytår!
Skal din Mini på kalenderen?
Vi skal have lavet klubkalenderen til 2008, den som i kender og forhåbentlig holder af og som sendes ud til alle medlemmer af klubben! Men vi mangler billeder til den! Så her kommer et lille tilbud til jer: Skynd dig at sende et godt billede (god kvalitet, høj opløsning etc) af din Mini til os og du kan være heldig at se den på 2008 kalenderen sammen med 3 andre fine biler. Og husk, du skal være medlem af klubben.

Send billedet til denne adresse.
Vintertræf
Klubben afholder vintertræf for vores medlemmer på Sjælland! Det kommer til at foregå på Kolonien, Lille Festsal, i Dianalund lørdag d. 26. Januar 2008. Vel mødt!

Klik på Læs mere for at læse programmet.
  • 1342 Fremvisninger
Tillykke til knasten!
Vores medlem Knast skriver ind til os at: "Undertegnede sammen med medkører Heidi Vogt, sikrede sig Det danake mesterskab i historisk rally,klasse 13 for biler o-1300 ccm i den forgangne week end trods tekniske problemer.
Så der er stadig en mini i toppen af 1300 klassen. - Knast
"

Vi ønsker ham og Heidi tilykke med sejren!

Brugeroprettelse
Jeg er godt i gang med at oprette medlemmer af klubben som brugere af hjemmesiden. Mange tak for jeres henvendelser, de bliver behandlet så hurtigt som min tid tillader det! Jeg har allerede nået at oprette alle der er kommet ind, så hvis du ikke har fået besked om at din konto er aktiveret, så bedes du sende en e-mail igen pr. beskrivelsen i brevet fra os. Grunden kan være mit spamfilter som uheldigvis har sorteret jer fra, så det vil jeg holde nøje øje med fra nu af.

Igen, mange tak for jeres henvendelser og til alle andre brugere af hjemmesiden skal der lyde et varmt velkommen!
Nye tider!
Så er vi i luften med en spritny hjemmeside! Denne gang er springet lidt større end det sædvanligvis har været! Væk er det statiske og webmaster styrede niveau og ind er kommet det dynamiske og bruger orienterede! Ved hjælp af det fantastiske CMS system PHP-Fusion, så er Mini Club Denmarks hjemmeside for alvor blev interessant for brugeren. Der er det samme gode indhold, men nu kan DU lege med! Opret dig som bruger og tag del i alt det sjove!

Er du medlem af klubben, så har du adgang til meget mere indhold end almindelige brugere og gæster! Som medlem har du fået tilsendt et brev, der kan fortælle dig meget mere.

Vi byder dig endnu engang velkommen og takker for kigget!
Annonce