Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
DMM & NMM 2015 billeder
HjemmesideSå er der billeder klar til jer fra det nyligt overståede Danish Mini Meeting og Nordic Mini Meeting 2015.


De kan ses lige her!


Tilmelding er stadig åben til DMM!


Du finder tilmeldingsformularen m.v. lige her!
Sommertræf: DMM & NMM 2015!


Mini Club Denmark og Mini Klub Nord er stolte af at kunne åbne for tilmeldingerne til årets sommertræf i det nordjyske - DMM 2015!

Det bliver rigtig godt (igen!) i år, da vi ikke bare nøjes med at holde det traditionelle Danish Mini Meeting, men også klubbens 30 års fødselsdag! Og som om det ikke er nok, så er træffet også et Nordic Mini Meeting, hvor vi indbyder alle vores nordiske brøde og søstre til at deltage!

>>>Men nok snak! Det er her, du melder dig til!<<<
Generalforsamling
BegivenhedSå er det endnu engang blevet tid til at afholde klubbens generalforsamling! Hvis du ikke allerede har bemærket det i Mini Nyt nr. 1 fra 2015, så kan du finde mere information på denne side.

Udover det faktum, at forsamlingen afholdes hos vores æresmedlem Preben Kristoffersen - hvor vi i øvrigt også gerne vil hjælpe med at fejre hans nyligt overståede 70 års fødselsdag - så får vi også besøg af Daniel van Acker, som vil fortælle og vise billeder fra hans 5 måneder og 19.000km lange, fantastiske tur ned gennem Afrika.... i sin Mini! Dét glæder vi os også meget til! Vi kan i øvrigt anbefale denne udsendelse af Rauno Altonen i Prebens Mini, og denne artikel fra BT med tilhørende video af Daniels eventyr.

Vel mødt!

PS. Har du en bruger her på hjemmesiden OG har den medlemsrettigheder, så kan du udover denne nyhed, herunder også læse en meget vigtig nyhed omkring Mini Nyt! Husk at logge på med din bruger, da du ellers ikke kan læse nyheden. Hvis du er i tvivl om noget, så tøv endelig ikke med at sende en mail til webmasteren.
Problemer med databasen
HjemmesideEfter vores udbyder har opdateret databasen til nyeste version, så er der desværre opstået nogle problemer med hjemmesiden. Indtil videre er det gået ud over galleriet, som ikke kan vise billeder i de forskellige albums. Vi arbejder på at løse det!

Oplever i, at der er nogle ting som ikke fungerer optimalt, så er i mere end velkommen til at sende en mail til denne adresse, så vi kan kigge på det.

Beklager ulejligheden, men håber på jeres forståelse!
Invitation til vintertræf 2015


Klubbens medlemmer og interesserede invivteres hermed til klubbens årlige vintertræf!

I år foregår det i Langeskov på Fyn og temaet er Miniens benyttelse gennem tiderne i forretningsmæssig sammenhæng.

Klik her for at læse mere!
Glædelig jul!

Bilmesse og brugtmarked, Fredericia


Igen i år er klubben at finde på dette efterårs udgave af Bilmesse & Brugtmarked i Fredericia. Det er Danmarks største af sin slags med masser af flotte biler, MC og kræmmermarked. Så kom gerne hen forbi vores stand i hal A, hvor vi står sammen med Minor folkene, til en lille snak med os om Minier og alt det andet.
Midlertidig skærpelse af sikkerheden
HjemmesideTil jeres information:

Der har i et stykke tid være stille fra de såkaldte spambots, der spammer hjemmesiden med reklamer af enhver tænkelig art. Men i dag kom der lige en ordentlig omgang! Derfor har jeg indtil videre skærpet sikkerheden i forbindelse med nye brugeres tilmelding. Det betyder, at en administrator skal godkende anmodninger om at blive bruger inden man kan logge på hjemmesiden. Det har ingen betydning for jer som allerede er brugere. Det er kun midlertidigt indtil jeg vurderer, at vi er ovre den værste bølge af spam.

Hvis i bemærker nogle kommentarer på billeder, i forummet osv. som åbenlyst er fra en spambot, så kontakt mig venligst så jeg kan foretage en nødvendig indgriben.

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer, så send en mail til denne adresse eller læg en kommentar til dette opslag.

Håber på jeres forståelse og beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen
Christian, webmaster
IMM 2014 billeder
HjemmesideHer på hjemmesidens Foto Galleri kan nysgerrige og Mini glade sjæle nu se en masse billeder fra dette års International Mini Meeting, som blev afholdt i England. Med næsten 5000 Minier, så er det dog kun en lille del som er repræsenteret. Det var en ganske fortrinligt træf og enhver Mini ejer burde unde sig selv at deltage i et IMM. Det er en fantastisk oplevelse!

Se billederne ved at klikke her.
Nye billeder i Foto Galleriet
BegivenhedSå er der billeder klar fra det nyligt overståede "Danish Mini Meeting & Vikingetræf 2014". Det var som altid en stor fornøjelse at være til Danmarks største træf, som denne gang oven i købet slog rekord med 110 tilmeldte Minier! Tusinde tak til Grænseegnens Mini Club og alle de herlige mennesker, som deltog.

Billederne kan ses lige her eller ved at besøge Foto Galleriet.
Annonce