Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
Sikkerhed på hjemmesiden
HjemmesideTil alle medlemmer og brugere af vores hjemmeside.

Grundet sikkerhedsopdateringer på vores hjemmeside, så har vi midlertidigt fjernet rettighederne til at downloade medlemslisten for alle brugere af hjemmesiden, som har rettigheder til at se den. For alle andre brugere på hjemmesiden er der ingen ændringer ej heller for medlemmer generelt. Det er kun medlemslisten, det drejer sig om.

I forbindelse med sikkerhedsopdateringen bliver der lavet nogle administrative ændringer, som blandt andet skal sikre en højere sikkerhed for brugere af hjemmesiden, som også er gyldige medlemmer af Mini Club Denmark.

Disse ændringer er ikke særlig omfattende, og kræver blot, at du sender en e-mail til webmaster@miniclubdk.dk, som indeholder følgende information, såfremt du stadig ønsker at kunne downloade vores medlemsliste:

- dit brugernavn på hjemmesiden
- dit fulde navn
- dit medlemsnummer

Ønsker du ikke at kunne downloade medlemslisten, eller har du slet ikke en bruger på hjemmesiden, så skal du intet foretage dig i denne sag.


Spørgsmål vedrørende det tekniske kan rettes til webmaster@miniclubdk.dk, mens alle andre henvendelser bedes rettet til bestyrelsen enten i form af formand Per V. Rasmussen eller næstformand Peter Jacobi. Du kan finde deres kontaktoplysninger på denne side: http://www.miniclubdk.dk/php-files/faq.php?cat_id=7


Med venlig hilsen

Christian Nygaard Hansen
webmaster, Mini Club Denmark

Del Denne Nyhed
Social Deling: Facebook Google Live StumbleUpon Tweet This Yahoo
Facebook Like:


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge indeller oprette dig som bruger for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Annonce