Mini Club Denmark
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Bliv medlem af klubben

Klik på billedet for at komme til vores foto galleri, hvor du kan se, hvad vi blandt andet får tiden til at gå med i klubben!


Ønsker du at blive medlem af Mini Club Denmark? Det er nemt og hurtigt overstået. Så klik her for at læse mere!

Og husk, du er stadig meget velkommen til også bare at have en bruger her på hjemmesiden.
Tilfældig Billede
Velkommen

Du befinder Dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler! Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge hjælp i vores brevkasse, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere! Velkommen igen og nyd Dit ophold!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger! Du behøver ikke at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

*********************************************************************************
Danish Mini Meeting 2017
Ledig webmaster "stilling"
HjemmesideHej derude.

Undertegnede ønsker at træde tilbage som webmaster for Mini Club Denmark's hjemmeside og søger derfor en til at overtage. Kravene til dig er, at du som webmaster mere eller mindre har det fulde ansvar for drift af denne hjemmeside med alt hvad det indebærer. Hvis du mener, at denne "stilling" kunne være noget for dig, så tag kontakt til mig eller et bestyrelsesmedlem, så vi kan finde ud af noget.

Med venlig hilsen
Christian N. Hansen
e-mail - tlf. 23714409
Nordic Mini Meeting 2017
Begivenhed

Vores svenske naboer har sendt os dette link til deres hjemmeside om Nordic Mini Meeting. De foregående NMM's har været godt besøgt - også af danskere! Så det er måske værd at skrive i kalenderen for den kommende sæson .

De har også oprettet en Facebook side, som kan ses her.
Indbydelse til vintertræf 2017
BegivenhedOpdatering 4/2-17: Vi har fået besked fra vintertræffets gæstetaler, Jon Presnell, at han vil tale lidt om Miniens store og forbløffende succes, der fandt sted på trods af BMC's og BL's store problemer gennem årtierne:

"Victim: how the Mini was failed by its makers

The Mini was a technical revolution, won international rallies and became an emblem of the 1960s.

But it was a brilliant idea ill served by the troubled companies that made it, beset all its life by quality problems, low or non-existent profitability and misguided or half-hearted development.

How could BMC and BL get it so wrong, yet continue making the Mini right up to the year 2000?

Drawing on the 100 interviews that went into his book 'Mini – The Definitive History', Jon Pressnell separates truth from myth.
"

Per V. Rasmussen modtager stadig gerne din/jeres tilmelding på tlf 86466215 eller pervras@enfiber.dk. Og husk: Alle er meget velkommen!

Klik på dette link for at hente læse indbydelsen til klubbens årlige vintertræf!


Glædelig jul!

Danish Mini Meeting 2016
BegivenhedHermed indbydelse til klubbens årlige sommertræf - eller Danish Mini Meeting, som det også hedder. Vi ses til en altid fantastisk weekend hos Mini Mania i Dianalund!


(Klik på billedet for at se indbydelse i pdf format)

Generalforsamling 2016
BegivenhedHermed indbydelse til årets generalforsamling i klubben. Vel mødt!

Klik her for at downloade indbydelsen
Sikkerhed på hjemmesiden
HjemmesideTil alle medlemmer og brugere af vores hjemmeside.

Grundet sikkerhedsopdateringer på vores hjemmeside, så har vi midlertidigt fjernet rettighederne til at downloade medlemslisten for alle brugere af hjemmesiden, som har rettigheder til at se den. For alle andre brugere på hjemmesiden er der ingen ændringer ej heller for medlemmer generelt. Det er kun medlemslisten, det drejer sig om.

I forbindelse med sikkerhedsopdateringen bliver der lavet nogle administrative ændringer, som blandt andet skal sikre en højere sikkerhed for brugere af hjemmesiden, som også er gyldige medlemmer af Mini Club Denmark.

Disse ændringer er ikke særlig omfattende, og kræver blot, at du sender en e-mail til webmaster@miniclubdk.dk, som indeholder følgende information, såfremt du stadig ønsker at kunne downloade vores medlemsliste:

- dit brugernavn på hjemmesiden
- dit fulde navn
- dit medlemsnummer

Ønsker du ikke at kunne downloade medlemslisten, eller har du slet ikke en bruger på hjemmesiden, så skal du intet foretage dig i denne sag.


Spørgsmål vedrørende det tekniske kan rettes til webmaster@miniclubdk.dk, mens alle andre henvendelser bedes rettet til bestyrelsen enten i form af formand Per V. Rasmussen eller næstformand Peter Jacobi. Du kan finde deres kontaktoplysninger på denne side: http://www.miniclubdk.dk/php-files/faq.php?cat_id=7


Med venlig hilsen

Christian Nygaard Hansen
webmaster, Mini Club Denmark
Indbydelse til vintertræf 2016!
BegivenhedProgrammet er klar til vintertræf, som afholdes i Vordingborg d. 13 februar 2016. Alle er velkommen! Også selvom Minien er i vinterhi ;-)

>> Læs mere i dette program <<

Red. 5/2:
Så er der ved at være tilmeldingsfrist til Vintertræffet d. 13. februar.

Hvis du gerne vil se hvordan denne Wildgoose Mini ser ud nu, høre om andre spændende mini'er eller bare hygge og mødes med andre ligesindede så er det nu.Tilmelding til Per Rasmussen på: tlf. 86 46 62 15 eller e-mail pervras@enfiber.dk inden den 7. februar.

Vi ser frem til at se jer til alle til vintertræffet!
Skovpavillionen 20/9 2015
Og sådan så det ud, da vi mødtes igen i Skovpavillionen 30 år senere!

Flere billeder kan ses i vores foto galleri eller ved at klikke her!

MCD 30 år markeres i Skovpallionen
MCD revival 30 år - tur til Skovpavillonen i EbeltoftStart Mini'en op og tag familien/venner med på hyggetur til det smukke Mols, hvor vi i bestyrelsen på opfordring fra flere af klubbens medlemmer har sat rammen for et uformelt besøg til det gamle traktørsted Skovpavillonen i Ebeltoft.

Det var her man i samme week-end for 30 år siden midt ude i skoven organiserede Mini Club Denmarks første træf efter klubbens stiftende generalforsamling i maj 1985.
Stedet ejes og drives i dag af motorcykelklubben Humle MC, og man har herfra velvilligt lovet at åbne dørene for salg af vand/øl. Det vil være festligt om også motorcykelklubbens medlemmer kan huske 30 år tilbage og vi vil få lejlighed til at dele lidt anekdoter. Humle MC's hjemmesideTag evt. frokostkurven med og nyd den medbragte mad ved stedets bord/bænkesæt.
Efter opholdet ved Skovpavillonen kører vi fællestur til Sletterhage fyr på Helgenæs.
Vi vil befinde os i centrale dele af Nationalpark Mols Bjerge og Helgenæs vil bestemt også byde på en god oplevelse. Nationalparkens hjemmesidePak bilen og få lejlighed til at nyde en af de snart sidste køreture i denne sæson.

Dato: Søndag den 20. september 2015
Mødetid: kl. 13.00
Sted: Skovpavillonen (SatNav -> Skovalleen 1, 8400 Ebeltoft) Se kort her
Ophold 1 - 1½ time
Medbring evt. frokost-/udflugtskurv
Øl vand kan købes på stedet
Ingen tilmelding, man møder bare op!

Annonce