Praktisk info om den nye hjemmeside

Praktisk info om den nye hjemmesideHer følger lidt information, som kan være vigtigt for både nye og gamle brugere af vores hjemmeside:

- Den gamle hjemmeside med alt indhold og brugere findes endnu, men er ikke direkte brugbart. Noget af det kan ses, men vigtigst, så findes data endnu og kan tilgås af mig. Så hvis du ønsker at få fat i noget specifikt, så send en mail til webmaster@miniclubdk.dk og jeg skal kigge på det.
- Forum og brugerdatabase på denne nye side er tom, så vi skal have den fyldt op igen med brugere, masser af gode spørgsmål i forummet og skønne Minier til salg! (Hvis du f.eks. lige nåede at oprette en annonce på den gamle side og gerne vil kopiere teksten, så kan du finde det her).
- Den nye hjemmeside mangler stadig at få lagt en masse billeder op i galleriet. Det kommer! Det er bare en tidskrævende proces for mig, så bær over med mig et par dage eller tre endnu indtil jeg kan få dem lagt op. Jeg mangler i øvrigt billeder fra begivenheder i 2016 og 2017, så del gerne jeres billeder med mig på webmaster@miniclubdk.dk i form at f.eks. et online album.
- To do listen inkluderer: Oprettelse af kontakt formular og tilmeldingsside for klubmedlemskab, upload af billeder til galleri samt små justeringer her og der.

Send gerne ris og ros til mig. Der er stadig ting, der skal ordnes og jeg tager gerne imod konstruktiv kritik og idéer.

Med venlig hilsen
Christian Nygaard Hansen
webmaster Mini Club Denmark

Nyhedsoversigt

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Du skal logge ind for at kommentere.
    Der er ikke skrevet kommentarer.

Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere. Vær så venlig at Log ind eller Opret for at stemme.
Fantastisk! (0)0 %
Rigtigt godt (0)0 %
Godt (0)0 %
Hverken godt eller dårligt (0)0 %
Dårligt (0)0 %