Debatemner
Handelspladsen
Handelspladsen er for stedet hvor du kan købe og sælge Minier og reservedele.
Salg af bil
Klassiske Minier til salg
Salg af reservedele m.v.
Salg af reservedele, memorabilia, samlerobjekter, brochurer m.v.
Køb af Mini el. reservedele
Ønsker du at købe en Mini eller købe reservedele, så efterspørg den/dem her.
Byttes
Her kan du skrive ønsker om byttehandler
Teknisk hjælp
Her kan vi hjælpe hinanden med diverse tekniske og mekaniske problemer med Mini'en.
Jelshøj's Hjørne
Jelshøj hjørne indeholder de samlede tanker og viden om Minien fra en af landets mest vidende fans om bilens teknik! Jelshøj skriver om alt det du behøver at vide som hjemme mekaniker for at holde din Mini kørende!
Tekniske problemer med Mini'en
Her kan vi stille hinanden spørgsmål vedrørende alle de tekniske problemer vi måtte støde på i forbindelse med reparation eller lign på Mini'en.
Gode råd
Hvis du har haft en god oplevelse med din Mini, som du gerne vil dele med andre, så er dette kategorien, du kan skrive i. Det kunne være en god bog, en glimrende maler eller bare et genialt lille stykke værktøj etc.
Andre forespørgsler
Mangler du telefonnummeret til nærmeste Mini klub eller er du på jagt efter din fars gamle Mini fra 60erne, så spørg om det og meget mere, i denne debat.
Kalender
Følg med i kalenderårets mange og forskellige begivenheder, hvor du kan deltage med din Mini eller blot nøjes med at tage et kig på en masse flotte klassiske køretøjer. Der er lidt for enhver smag!
Mini Club Denmarks arrangementer
Her vil du kunne se, hvor i landet og til hvilke arrangementer, hvor du kan møde Mini Club Denmark enten som arrangør eller deltagende part.
Andre arrangementer
Her kan alle brugere af hjemmesiden annoncere for egne eller andres arrangementer, hvad enten det er nationalt eller internationalt.
Andet
Ting, der ikke umiddelbart passer ind i de andre kategorier.
Vis din Mini!
Her kan du oprette et nyt emne, hvor du kan vise billeder og fortælle om din Mini for andre brugere af hjemmesiden. Derefter kan de kommentere og give feedback hvis de har lyst.
Opslagstavlen
Har du eller vi et emne som ikke passer ind i de andre kategorier under Andet, så skriv det her. Har du spørgsmål vedr. f.eks. tekniske problemer, så henviser vi til Brevkassen.
Kørsel til arrangementer
Hvis du søger en ejer af en Mini som du gerne vil have til at køre f.eks. et bryllupspar eller en konfirmand, så skriv din forespørgsel i denne debat.
(Vi gør opmærksom på reglerne om Taxiloven, der regulerer erhvervsmæssig personbefordring)