Hjemmesiden

Hjemmesiden er opbygget således at både medlemmer og ikke-medlemmer af klubben kan oprette sig som bruger. Det er derfor ikke krævet, at man er medlem af klubben for at have en bruger.
Når man er oprettet som bruger kan man deltage i debatter f.eks. sætte ting til salg i vores forum. Gæster kan stadig se og læse eksempelvis emner i forummet.
Vores afsnit i forummet, der hedder Teknisk Hjælp, er tilgængelig at skrive i for alle registrerede brugere på hjemmesiden og ikke kun medlemmer af klubben. Her kan du frit stille et spørgsmål indenfor de 3 kategorier, som de andre brugere så kan svare på.
Vi forventer at brugerne opfører sig ordentligt og anstændigt på hjemmesiden. Alle er velkommen, så hold indlæg på et sobert og høfligt niveau. Til at hjælpe med at holde styr på dette, så er der udpeget mere end én administrator og nogle ordstyrere. Indlæg, der virker upassende kan til hver en tid slettes eller rettes af enten en administrator eller ordstyrer. Gentagen misbrug kan resultere i udelukkelse fra hjemmesiden.
Send en e-mail til webmasteren på webmaster@miniclubdk.dk eller brug kontakt formularen, hvis du er medlem og kun har begrænset adgang. Det er vigtigt, at du inkluderer dit fulde navn, adresse og medlemsnummer samt brugernavn, så vi kan være sikre på at du er den, som du udgiver dig for at være.
Hvis du har en Mini eller klassisk/veteran bil relateret virksomhed, butik, værksted, forening, hjemmeside eller lignende, så kan du imod betaling og efter nærmere aftale med Mini Club Denmark få en banner reklame op på vores hjemmeside.

Regler, priser, kontaktoplysninger mm. kan læses i dette dokument:
Download dokument (kræver Adobe Reader)