Du befinder dig i øjeblikket på Mini Club Denmark's hjemmeside! Dette er en landsdækkende klub for alle der har interesse i og ønsker at bevare én af århundredets mest iøjnefaldende og nyskabende biler. Her på siden kan Du finde billeder fra vores arrangementer, blive medlem, søge om hjælp eller købe din næste Mini i vores forum, se efter kommende begivenheder i og omkring klubben samt meget mere!

Få mere ud af hjemmesiden ved at registrere dig som bruger. Bemærk, at du ikke behøver at være medlem af klubben for at benytte hjemmesidens forum med mere.

God fornøjelse!


******************************************************************************

Indbydelse til vintertræf 2018

Offentliggjort af MCD-admin 09. januar 2018 i Begivenhed
Bestyrelsen inviterer alle medlemmer, familie og pårørende til Mini Club Denmark´s årlige Vintertræf!

Besøg os på Fredericia bilmesse!

Offentliggjort af MCD-admin 17. oktober 2017 i Begivenhed
I den kommende weekend d. 21-22 oktober er klubben igen at finde på Fredericia Bilmesse & Brugtmarked! Kom og få en snak med os om løst og fast samt et kig på de tre flotte Minier, som er med på standen. Vi deler gratis ud af gode råd, røverhistorier...

Lettere forsinket Mini Nyt

Offentliggjort af MCD-admin 29. august 2017 i Mini Nyt
Vores klubblad for medlemmer af klubben - Mini Nyt - er en smule forsinket denne gang. Dette skyldes en ny aftale med Post Nord, der lige skulle i hus. Det ryger afsted på fredag d. 1/9.

Ingen artikler at vise

Ingen blogs at vise

Vintertræf 2018

Offentliggjort af MCD-admin 09. januar 2018 i Dokumenter
Invitation m.v. om klubbens vintertræf 2018

Rally Thürmer 2008

Offentliggjort af MCD-admin 18. september 2017 i Film
Mini giver den gas gennem forhindringer til Rally Thürmer, som dengang blev afholdt i samarbejde med sportssektionen under Mini Club Denmark.

Tuning SU carburetters

Offentliggjort af MCD-admin 07. september 2017 i Mini mekanik
49 siders .pdf om adskillelse, samling, tuning, indstilling, rengøring m.v. af SU karburatorer. Inkluderer også information om nåle.